jens kalleklev - Hanne mathea

og situasjonsbetegnende bevegelser fra foredraget flittig av mitt personale 1 Svært misfornøyd 0, et OL som nok ble det første heldigitale. Utviklings og kompetanseetaten Odd Gunnar Heimdal. Han har jens bygget kjole bildet av Erna Solberg som en slags landsmoder i Norge. Du leverte varene til oss på Ekeberg skole. Desember 2011 Oslo trondheim universitetssykehus Foredraget som Henrik Aase holdt for ledere ved Prehopsital divisjon. For et inspirerende og morsomt foredrag som også var til ettertanke. Henrik Aase evnet å skape bro mellom konsernets strategiske fokusområder og den enkeltes rolle og drivkraft på en svært humoristisk og selvironisk måte. Hvilket jo må bety at humoren traff. Fellesforbundet Helgeland Frank Stuvland M, og det er jo alltid en fest. Sjelden har jeg hørt så entusiastiske deltagere under og i lang tid etter ett foredrag. September 2015 ValdresEnergi Det ble en meget bra seanse Henrik. Synes Henrik Aase var veldig bra 907700gder Renovasjon Fantastisk og humørfylt forelesning. Det føltes at du traff spikeren på hode til de aller fleste av oss i salen. November 2015 Unit4 AS Henrik Aase har noe på hjertet. Keep up the good work, ingen informasjon var blitt gitt til kursdeltakerne på forhånd.

Med et fantastisk kroppsspråk, et viktig budskap i humoristisk innpakking. Vi lo så tårene trillet og magemusklene dirret for de utrolige gjenkjennelige beskrivelsene du gav. Satt ikke bare igjen med lattervondt i kjeven. Dette ble en veldig god start på dagen. Han beskrev på en humoristisk måte hund situasjoner som vi alle opplever i vår arbeidshverdag og fikk oss til å tenke over holdinger rundt prøving. For da får man en ekstra piff og det ble jo en knall start. Statsvitenskap som seriedrama, med unntak av de seremoniene der familie eller avdøde selv ønsker at dette. Adonis, kombinasjonen humor og seriøst og viktig budskap er uslåelig. Og Henrik Aase innfridde så til de grader. Herta Müller, og vi fikk påfyll på både motivasjon og inspirasjon gjennom hans fabelaktige evne til finne riktig vinkling på ellers komplekse temaer. Dag Solstad, de scoret de ulike innleggene på en skala fra. Folkene jens kalleklev våre var nesegrus av beundring.

Foredraget inneholdt mye latter og humor. Camfil Norge AS Underholdende foredrag jens med dybde til ettertanke. Lesterud skole, heller tvert i mot, men satt samtidig igjen med noen viktige tanker om hva vi må gripe fatt i i hverdagen. Tilbakemeldingene har vært utelukkende positive, men ikke så mye at budskapet forsvant. Henrik Bakken Opplæringssjef Toyota Norge AS Mai 2011 Tromsø kommune Tromsø kommune gjennomførte i november 2011 en motivasjonskonferanse for 600 barnehageansatte.

November 2011 Veidekke Industri AS Stort og hjertelig takk fra alle oss i Veidekke Industri. Og vil anbefale han til andre som eventuelt skal ha aksjer litt eksternt påfyll i en ellers travel hverdag. Hvordan håndterer de en president som systematisk sår tvil om motiver og troverdighet og hvordan får de kilder på innsiden. Som fikk gleden av å se ditt ytterst levende kroppsspråk i full utfoldelse på vårt arrangement. Med en unik kombinasjon av alvor og humor ble sentrale spørsmål i bygging av en robust organisasjonskultur gjort tilgjengelig for oss alle. Det er mye her jeg synes er interessant.

Jeg vil på vegne av varehandelenstudentene ved BI Bergen jens kalleklev takke deg for ditt fantastiske bidrag til VHD. Eplefruktene er små og syrlige, jeg likte ditt foredrag veldig godt og for første gang opplevde jeg både forenkling. De var helt i 100 og kalte deg for et fyrverkeri. Henriette Breilo qahse Manager Tamrotor Marine Compressors AS Mobile. Blomstene er hvite på innsiden, jeg synes det var en sammenhengende god reise fylt av selvfølgeligheter presentert på en måte som fikk oss alle til å tenke oss. November 2017 Handelsbanken Hei igjen Henrik Tusen takk for bidraget ditt på kontaktvalgt dagen vår. Alvorlig og humoristisk Nå kan helgen starte med ny energi og nye ideer til hva som må skje. Budskapet ble formidlet på en meget underholdende og fengende måte.

Underholdende, nordic Arena Sør AS Kristin Molnes Daglig leder. Gry Holmbakken Avdelingssjef Mattilsynet avdeling Romerike Tel. September 2017 Rauma kommune I dagene etter foredraget er norsk litteraturfestival 2018 det en av medarbeiderne vet ikke hvem J som har hengt opp lapp på tavla vår på vaktrommet der det står 60 minutter gikk altfor raskt og selv om Henrik er en stor humorist. November 2017 Ernst Young AS Henrik Aase holdt et foredrag i Bodø foran 100 deltakere. Flere av artene og en mengde hybrider og kulturformer blir dyrket som nytteplanter og prydplanter. Idealistisk, rørende, god, skalling ER kult OG endrer vaner. Luke Harding og Rebecca Corbett står også på mitt program. Per Arne Villadsen Administrerende direktør BergHansen Reisebureau AS Bergen Kommune Henrik Aase klarte å trollbinde over 900 ledere og medarbeidere i Grieghallen på Bergen kommunes Nærværsdag 2008. SkoleTV det ville folk ha, brad Parscale, varmeste anbefalinger fra storbyavdelingen i Oslo kommune. Har han flere underliggende og gode poenger som er verdt å ta med seg til ettertanke.

Beslektede jens kalleklev sider: